coolar         get in the ring india

The Get in the Ring Foundation is een organisatie die startups een podium geeft om verbindingen te leggen. Zo kan die startup starten, groeien en na enige tijd opschalen. De foundation is actief in 80 landen.

Er wordt samengewerkt met entrepreneurachtige ecosystemen over de hele wereld. Get in the Ring is bekend vanwege haar innovatieve format: de startups moeten zich bewijzen in de boksring.

Get in the Ring India is op de nationale Indiase televisie geweest. Dat was een mooie gelegenheid om de opzet en het werkwijze uit te dragen.

Een van die startups die in India mee deed was de in Berlijn gevestigde startup Coolar. Coolar heeft een koelsysteem ontworpen gebaseerd op zonnewarmte, in plaats van elektriciteit. Vorige maand was de finale van Get in the Ring Rotterdam100, een studenten startup competitie, die gesteund werd door enkele grote bedrijven. Er was onder andere een project waarbij menselijk haar werd omgezet in plastic.

Afbeelding 1, het Coolar team, 2) Get in the Ring India

http://bit.ly/29iTsXs http://coolar.co/