de vliert

Vroeger kwam ik vaak in Stadion de Vliert. Om BVV in actie te zien, later FC Den Bosch. Eef Mulders schitterde er, Jan Gösgens, Daantje Netten en Toon Brusselers. Binnenkort is er weer een reden om naar Stadion De Vliert te komen, het evenement Road2TheWorld in het stadion dat nu omgedoopt is tot Timmermans Infra Stadion De Vliert.

Dat evenement vindt plaats op dinsdag 14 juni van 13.30 tot 17.30 uur. Organisator is de Kamer van Koophandel. De bezoekers zullen worden geïnformeerd over de verschillende exportmarkten en over de wet- en regelgeving. En u kunt ook uw licht opsteken over het importeren van goederen. Marktonderzoeken, importplannen en kostprijsberekeningen staan centraal. En u komt in contact met belangrijke buitenlandse netwerken en partners.

Successen
De deelnemers kunnen aan de slag met handvatten zoals de KvK importeer- en exporteerwijzer. De regels van het internationale handelsverkeer zullen u bij het verlaten van het evenement bekend zijn. En ook wat er allemaal komt kijken bij transport, levering en betaling. Ervaren ondernemers vertellen tijdens Road2The World over successen, valkuilen, dichte deuren en bijzondere cultuurverschillen.

Een van de sprekers in Den Bosch is Koos Hendriks. Hij is initiatiefnemer en eigenaar van Snowworld, het bedrijf achter de grote indoor-skihallen in Landgraaf en Zoetermeer. Hendriks: “Ik ben er in 1996 mee begonnen. Het idee voor een skipiste met echte sneeuw ontstond op de staatsbaan. In Snowworld brengen we meer dingen bij elkaar: skiën, horeca, zalen, een hotel, fitness en wellness.”

Oriënteren
Hendriks vervolgt: “Het is een compleet nieuw concept. Velen zagen het toen niet zitten. Maar ik heb doorgezet en het werd een groot succes.” Op dit moment krijgt het concept overal in de wereld navolging en Koos krijgt vaak het verzoek om kennis en ervaring te delen.

Road2TheWorld wordt georganiseerd voor ondernemers die overwegen de stap te wagen. En ook voor hun collega’s die al wat langer over de grenzen kijken. Heeft u concrete plannen? Wilt u zich oriënteren of een nieuwe markt ontginnen? Meer informatie en aanmelden op www.kvk.nl/road2theworld Contactpersoon is Ad Donders.

http://www.kvk.nl/campagne/road2theworld/