beata bruggeman             beata bruggeman - 2

Beata Bruggeman-Sekowska heeft het Centraal- en Oost-Europa Centrum Nederland opgezet. Het centrum promoot kennis over Centraal- en Oost-Europa in Nederland. Dat gebeurt al vele jaren. Ook wordt kennis over Nederland overgebracht naar het hele gebied van de Europese Unie.

Het Centrum publiceert artikelen, houdt interviews met ambassadeurs, politici en artiesten. Er zijn al zeven boeken uitgekomen. Diverse media nemen geregeld contact op met het centrum als er Europese kwesties spelen. Het centrum is ook mediapartner bij diverse evenementen. Het geeft advies en organiseert lezingen. Er wordt samengewerkt met allerlei organisaties, met name overheidsorganisaties en onderwijsorganisaties.

Op bezoek in Polen
Het Centrum krijgt advies door een Raad van gerespecteerde adviseurs op het gebied van politiek, onderwijs en de zakenwereld. Het werkt samen met internationale journalisten, docenten, beëdigde vertalers en andere experts.

Toen ze op bezoek was in haar geboorteplaats, Warschau, werd Beata Bruggeman-Sekowska geïnterviewd door de Poolse Publieke TV, kanaal TV Polonia, voor het live programma Halo Polonia om over haar Centrum en haar leven in Nederland en hoe de Nederlanders tegen de Polen aankijken  te vertellen. Ze signeerde ook twee boeken die het publiek als prijsvraag kon winnen.

http://www.communications-unlimited.nl/unique-central-and-eastern-europe-center-in-the-netherlands-communications-unlimited-nl-on-tv/

http://www.communications-unlimited.nl/