icp - 1                 icp - 2

 

WTC Den Haag is gastheer van het derde internationale stadspodium op 10 november 2015. Het stadspodium wordt georganiseerd door de International Community Platform (ICP) in Den Haag.

ICP is een ontmoetingsplek voor internationale werkgevers en dienstenleveranciers in de regio Groot Den Haag. Samen ondernemen zij actie om het zo aangenaam mogelijk te maken voor internationale werknemers die in Nederland aankomen.

Ceremoniemeester
Wat dat allemaal inhoudt? Dat krijgen we op 10 november te zien en te horen. Belangrijke internationale werkgevers zijn present en vertellen over hun bedrijf, over de manier waarop zij nieuwe werknemers gaan helpen, in het bedrijf en erbuiten en schetsen hun vergezichten.

Het is een levendige conferentie. Je kunt uitvinden wat voor mogelijkheden er zijn, antwoorden vinden, netwerken en alvast een eerste contact maken. Voor een ieder die op zoek is naar werk (inclusief vrijwilligerswerk), postdoctorale cursussen, meer connecties, steun en inspiratie – dit is de plaats waar je moet zijn! Je bent gegarandeerd actief, want er is een Buzzmaster, een ceremoniemeester, die ervoor zorgt dat iedereen echt contact krijgt, ook online en offline. Stel de vraag die je graag wilt stellen, vertel je mening – het kan live op het scherm. Rens de Jong, u kunt hem wellicht,  de man van BNR, is de gids in een dynamische show.

Tijdstip
17.30: registratie met drankje en hapje, 18.00: Ontdek groeimogelijkheden  – florerende sectoren in de Haagse regio; – interdisciplinaire crossovers; –  de werkgevers kernachtig benoemd – passen je talenten bij hen? 19.30: netwerken, matchen en een drankje.

ICP verwelkomt graag alle werknemers met hun partners, stagiaires en voormalige stagiaires, studenten, entrepreneurs, vrijwilligers en geïnteresseerden. 500 plaatsen beschikbaar. Inschrijven en meer informatie op www.internationalcitypodium.nl