prijsvraag - 1               prijsvraag - 2

Om zich internationaal te onderscheiden op het gebied van data-gedreven innovatie, heeft de gemeente Amsterdam, namens de Metropoolregio Amsterdam, een prijsvraag uitgeschreven. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door hun visie op de digitale economie te formuleren.

Voor de winnende inschrijving/ inschrijvingen is 1 miljoen euro beschikbaar. De gemeente is met deze prijsvraag op zoek naar ideeen die:

  1. Nieuwe toepassingen ontwikkelen: door het combineren en interpreteren van data kunnen nieuwe producten en diensten worden ontwikkeld;
  2. Verder bouwen: waar mogelijk kan verder worden gebouwd op bestaande digitale infrastructuren en samenwerkingen;
  3. Duurzaam ecosysteem ontwikkelen: de ontwikkeling van een duurzaam ecosysteem waarin verschillende partijen samenkomen om de ontwikkeling van innovatieve diensten en producten te versnellen. De prijsvraag kent twee rondes. In de eerste ronde krijgen alle geïnteresseerden de kans hun visie op de digitale economie te formuleren en een doorkijk te geven naar een concreet projectplan. In de tweede ronde krijgen de vijf beste voorstellen een vergoeding van 10.000 euro om met een gedetailleerde uitwerking inclusief business case te komen en een presentatie hierover te geven aan de jury.

Informatiesessie: 19 oktober

Op maandag 19 oktober vindt er een informatiesessie plaats waar je je kunt inschrijven. Programma: 16.30 inloop, 17.00: Presentatie Ger Baron, CTO Office Gemeente Amsterdam, 17.15, vragen en antwoorden, 18.00: borrel.

Inschrijven en meer informatie via Tenderned: http://bit.ly/1LN8RzI

www.amsterdameconomicboard.com, tel. +31 (0)20 524 11 20