annemarie van gaal        dr. Jaroslav Chlebo

Op zaterdag 7 maart vindt in het Conferentiecentrum Leeuwenhorst in Noordwijkerhout het Business Women Congress plaats. Het wordt georganiseerd door de V-4, de Visegrad Vier, een alliantie van vier Midden-Europese landen: Tsjechië, Hongarije, Polen en Slowakije.

De Slowaakse ambassadeur, dr. Jaroslav Chlebo (zie foto) opent de conferentie. De keynote spreker is Annemarie van Gaal. Zij was de oprichter van Independent Media in Rusland. Ze is nu weer terug in Nederland en heeft weer een mediabedrijf opgericht. Daarnaast is ze actief in ‘Dragon’s Den’, een tv programma over en met startende ondernemers. Ze schreef vier bestsellers en heeft een column in een belangrijke financiële krant.

De nieuwe ambassadeur van Hongarije in Nederland,  mevrouw Orsolya Szijjarto zal een toespraak houden over zakendoen en Europa. Jan Borkowski, de Poolse ambassadeur, neemt de BWC Award Ceremony voor zijn rekening. Een paneldiscussie gaat over ‘hoe zet je moed in om zakelijk de top te bereiken’, vier moedige vrouwen uit de V-4 landen gaan erover praten in een paneldiscussie en Gerard Koolen vergelijkt de positie van mannen en vrouwen in zeven landen.

In aparte workshops komen er nog tal van andere aspecten van Mannen, Vrouwen, Zakendoen en Europa aan de orde.

http://businesswomencongress.eu/en/program-2/