hungarian business

 

Op donderdag 12 februari 2015 organiseert het Hungarian Business Network (HBN) met de Platform Outsourcing Nederland Group een evenment rondom Business Process Outsourcing (BPO) in Centraal Europa. Gastheer en sponsor van het evenement is TMF-Group Nederland.

HBN geeft de volgende toelichting: Steeds meer bedrijven uit West Europese landen kiezen landen uit Centraal Europa voor het uitbesteden van een deel van hun activiteiten (nearshoring). Landen als Hongarije, Polen en Roemenie bieden veel voordelen t.o.v. landen uit andere delen van de wereld zoals China en India (offshoring).

Hoewel er nog steeds culturele verschillen bestaan, zijn deze aanzienlijk kleiner bij nearshoring. Dit leidt tot lagere kostenrisico’s voor de uitbesteding van de activiteiten. Daarnaast bieden de landen binnen centraal Europa een flexibele arbeidsmarkt met onder meer goedgeschoold personeel.

Aan het evenement zullen, naast vertegenwoordigers van de Hongaarse Ambassade, verschillende internationale organisaties deelnemen die iets gaan vertellen over hun ervaringen rondom het thema BPO in Centraal Europa en Hongarije in het bijzonder. Aan het eind van het programma wordt u de gelegenheid geboden om in een rondetafel gesprek de deelnemers te spreken. Graag van te voren aanmelden via de website van HBN.

Doelgroep: iedere organisatie die overweegt om een deel van haar activiteiten over de landsgrenzen heen uit te besteden of dat al doet. Daarnaast organisaties die geïnteresseerd zijn in het zakendoen in het algemeen in Centraal Europa.

Datum: 12 februari, aanvang, 17.30. Adres: Herikerbergweg, 1101 CM Amsterdam Zuidoost. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Na de presentaties is er ruimte om te netwerken. Einde evenement 21.30 uur. Kosten 15 euro, donateurs gratis.

www.huchamber.nl/nl/agenda/business-process-outsourcing-naar-centraal-europa