‘Food for Thought’ heet het business programma van de World Expo 2015 in Milaan (1 mei – 31 oktober). Het programma vindt plaats in het eeuwenoude Leonardo da Vinci Museum. Het business programma omvat expertmeetings, businesspartnerkoppeling wereldwijd en gesprekken over het Expo Thema ‘Feeding the Planet. Energy for Life’.  Dit alles tegen de achtergrond van een vitrine tentoonstelling waarop al uw vragen over voedsel worden beantwoord.

Wordt partner
Uw bedrijfsprofiel kan onderdeel worden van de Voedsel expositie in het Leonardo da Vinci Museum gedurende de hele duur van de Expo (26 weken lang). Is er een beter visitekaartje dan dit? Als expo ambassadeur kunt u uw eigen omgeving creëren en bezoekers, bedrijven en delegaties uit de hele wereld ontvangen. De organisatie EuropeCouncil promoot de aanwezigheid van uw bedrijf via zijn internationale netwerk.

Een partnerschap in de tentoonstelling houdt in:
26 weken zichtbaar ( 1 mei – 31 oktober 2015) op de tentoonstelling gedurende de World Expo;

  • Organiseer een van de Delta Dialogen en lever de hoofdspreker(s);
  • 10 vrijkaarten voor deelnemers aan uw Delta Dialoog;
  • Een publicatie in het full-color boek ‘Food for Thought’;
  • Een bedrijfsambassadeurschap van het Museon in 2015.

Een partnerschap in het B2B programma houdt in:
Prioritaire connectie met alle onderdelen van het B2B programma zoals:

  • Exclusieve expert- en netwerkmeetings;
  • Exclusieve businesspartner koppeling sessies;
  • Exclusieve diners en recepties;
  • Expo-tours onder leiding van een gids.

Daarbovenop: de tentoonstelling Food for Thought komt terug in Den Haag in 2015. Het wordt dan onderdeel van de permanente collectie van het Museon. Uw bijdrage zal onderdeel worden van de permanente presentatie in het Museon in Den Haag gedurende de jaren 2016 – 2022.

Zie verder www.europecouncil.eu , contact Yvonne Wigchert, yvonne.wigchert@europecouncil.eu, tel. 31 70 3441523.