Het Holiday Inn hotel in Eindhoven profileert zich als een attractief hotel, voor de doorgaande reiziger, maar ook voor de zakenman en -vrouw. Ter gelegenheid van het Wereldkampioenschap Voetbal biedt het een Oranje Boven Arrangement aan ten behoeve vergaderingen, seminars en trainingen.

Dit arrangement is geldig van 1 juni tot en met 31 juli voor groepen vanaf 8 personen en bevat gebruik van beamer, Conference-kit, internet, onbeperkt koffie en thee, een “working lunch” en andere kantoor benodigdheden.
voor een prijs van 27, 50 euro per persoon.

Loyaliteitsprogramma
De hotelketen, IHG heeft ook een loyaliteitsprogramma met de naam IHG Rewarding Meetings. In dit verband worden nieuwe beloningen aangeboden als een De Longhi NescaféDolce Gusto Coffee Maker en een iPad mini met retina display. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u zich in te schrijven voor de IHG Rewarding Meetings actie.

Ook kunt u lid worden van de Business Club. Met een lidmaatschap komt u in aanmerking voor speciale tarieven en exclusieve aanbiedingen. Daarnaast kunt u punten verzamelen. Met die punten kunt u verschillende zaken verkrijgen: zoals een diner voor twee, een verwendag in een spa, een paar chique schoenen, en of een hotelovernachting, een iPod met uw favoriete muziek.

Arrangementen voor het hele kantoor
Daarnaast zijn er beloningen waarvan het hele kantoor kan genieten, zoals een avondje uit met het team, een Kerstfeest arrangement, bloemen die het kantoor opvrolijken of een schenking aan een goed doel.Aan het programma nemen vele hotels deel: InterContinental, Crowne Plaza, Holiday Inn, Express by Holiday Inn, Hotel Indigo en Staybridge Suites Hotes in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, India en Australie.

Voor meer informatie: Holiday Inn Eindhoven