Het kantoor van de Kamer van Koophandel (KvK) in Tilburg en de loketfunctie van de KvK in Boxmeer sluiten per 2 december 2013. Vanaf maandag 2 december zijn Brabantse ondernemers welkom op de vestigingen in Breda, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven.

Ondernemers willen snel, eenvoudig en op de momenten dat het hen uitkomt zaken regelen. Zij regelen steeds meer digitaal. Daarom biedt de Kamer van Koophandel steeds meer producten en diensten aan via de website KVK. De behoefte aan online dienstverlening zal de komende jaren alleen maar toenemen. De KvK past haar organisatie daarop aan en sluit daarom een aantal kantoren.

Door meer producten en diensten digitaal aan te bieden, kan de KvK slagvaardig handelen en ondernemers de kwaliteit en dienstverlening blijven bieden die wordt verwacht. De KvK-bezoeklocatie in Tilburg en het steunpunt in het gemeentehuis van Boxmeer verhuizen hun dienstverlening daarom per 2 december 2013 naar kantoren in Breda, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Ondernemers uit de regio kunnen hier met ondernemersvragen terecht.

Uiteraard zijn ondernemers ook welkom op één van de andere negentien KvK kantoren in Nederland. Klik hier voor een overzicht van alle kantoren. De weg naar het digitaliseren van onze producten en diensten was al in gang gezet, maar is versneld door de fusie van de 12 regionale Kamers van Koophandel, Kamer van Koophandel Nederland en Syntens. De nieuwe Kamer van Koophandel gaat op 1 januari 2014 van start.


Bron en lees verder: KvK