Louise Hoekstra van KLM over het MKB-segment en BlueBiz


Tijdens de bijeenkomst over uitbesteding van werk naar Hongarije – zie het stukje van enige dagen geleden – was na de pauze een interessante presentatie vanuit KLM. Louise Hoekstra, Manager SME Sales Team Nederland, vertelde over KLM’s benadering van het MKB-segment. Onder meer met een speciaal besparingsprogramma voor ondernemers: BlueBiz.

KLM heeft als missie om dé luchtvaartmaatschappij te zijn voor ondernemers.
Speciaal voor de MKB’er ontwikkelden Air France en KLM een besparingsprogramma. Een succesvol programma, dat in maar liefst 123 landen loopt. Het geeft bedrijven de gelegenheid om te besparen op hun reiskosten. Bedrijven die deelnemen ontvangen bij elke zakelijke vlucht met KLM, Air France of deelnemende partners Delta Air Lines en Alitalia waardevolle Blue Credits (1 Blue Credit is 1 euro waard). Deze Blue Credits kunnen worden verzilverd voor gratis tickets, upgrades of aantrekkelijke producten voor ondernemers in de speciale BlueBiz webshop. BlueBiz-deelnemers genieten bovendien van diverse privileges: van het kosteloos meenemen van een eerste stuk ruimbagage op Europese vluchten, tot uitnodigingen voor exclusieve seminars en netwerkevents. Deelname aan BlueBiz is kosteloos.

Om de ondernemer tegemoet te komen, zijn er naast het reguliere programma nog diverse andere business-initiatieven:
• KLM Business Deals: structureel in prijs verlaagde tickets naar zakelijke bestemmingen binnen Europa (wijzigbare tickets, ’s ochtends heen en ’s avonds terug, etc.)
• Wereldveroveraars: het netwerk voor internationale ondernemers in Nederland. Zie www.wereldveroveraars.nl voor alle partcipanten en meer info.
• Het Oranje Handelsmissie Fonds: zie www.oranjehandelsmissiefonds.nl


Bron en lees verder: KLM.nl/zakelijk