Wilt u zakendoen in Europa of uw activiteiten daar uitbreiden? Kom dan op 20 juni naar de Europa Challenge in Den Haag. Ga in gesprek met ons netwerk van experts en ontdek waar uw kansen liggen over de grens.

Ontmoet ons netwerk over uw kansen in Europa
De Europa Challenge focust op kansen voor Nederlandse ondernemers en kennisinstellingen in Europese landen. Tijdens deze Challenge kunt u in gesprek gaan met medewerkers van diverse Nederlandse ambassades in Europa. Zij zijn experts op gebied van economische ontwikkelingen, landbouw en innovatie. Deze experts beantwoorden uw vragen over uw kansen op Europese markten.

Op het ‘netwerkplein’ ontmoet u collega-ondernemers en organisaties die expertise hebben op het gebied van Internationaal Ondernemen en zakendoen in Europa.

Zo krijgt u een beeld van de mogelijkheden voor uw bedrijf. Ook krijgt u zicht op de dienstverlening van Agentschap NL en het buitenlandnetwerk. Wij ondersteunen u graag bij uw marktentree en bij het vinden van geschikte zakenpartners.

Bron en meer informatie, zie: Agentschapnl