Op donderdag 13 juni a.s. organiseert het Hungarian Business Network (HBN) in samenwerking met KLM en de Hongaarse Ambassade in Nederland , het evenement ‘Why outsource to Hungary?’. Het evenement zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van KLM in Amstelveen.

Aangetrokken door een goed opgeleide beroepsbevolking en verhoudingsgewijs lage loonkosten, hebben in de afgelopen jaren ook steeds meer andere Nederlandse bedrijven hun diensten, middelen en medewerkers verplaatst naar Hongarije. Toch blijkt Hongarije nog steeds relatief onbekend als één van de meest aantrekkelijke outsource-bestemmingen in Europa. Het evenement ‘Why outsource to Hungary’ gaat in op waarom outsourcing naar Hongarije succesvol is gebleken, maar vooral ook waarom outsourcing naar Hongarije aantrekkelijk is.

Voor het programma en aanmelding kunt u terecht op de website van: Huchamber
Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via media@huchamber.nl.