Commundial biedt op maat gemaakte ondersteuning in de communicatie tussen commerciële bedrijven, NGO’s en overheden in Europa.

Commundial:
Een soepele exportproces vraagt om kwaliteit en duidelijkheid: in producten, levering, dienst na verkoop en betalingsbeleid. Een goede relatie met een importeur, distributeur of agent is van groot belang in dit proces. Dit betekent dat het vermogen om de taal te spreken, het cultureel bewustzijn en de kennis van de lokale situatie belangrijke items zijn.

Commundial kan de lokale situatie scannen en potentiële partners vinden; juridische invalshoeken van verschillende typen allianties nagaan, ontwerp-contracten maken, onderhandelen met partners, die u gaan vertegenwoordigen en de ontwikkelingen op langere termijn in kaart brengen.”

Het opbouwen van een goede exportrelatie kost tijd, maar niet vergeten moet worden dat het onderhouden van een relatie altijd tijd en energie vergt.

Commundial is vooral actief in de business-to business sector in heel Europa met Spanje als specialiteit.”

Bron en lees verder: Commundial